shutterstock_712283332.jpg

Agressieve glee-actrice wil scheiden van man

Beeld: Fizkes/Shutterstock

Naya Rivera, die de rol van Santana Lopez vertolkte in Glee, gaat scheiden van haar man en acteur Ryan Dorsey. Ze heeft opnieuw een scheiding aangevraagd. De actrice wilde eigenlijk al eerder scheiden, maar bleef eerst nog bij haar man voor hun zoontje. Uiteindelijk besloot te toch om een punt achter de relatie te zetten. Dit meldt US Weekly.


De actrice bleef niet onopgemerkt bij de pers. Kort geleden werd de actrice nog gearresteerd voor huiselijk geweld. Ze zou haar zoontje tijdens een wandeling op zijn hoofd en zijn lip hebben geslagen. Ryan heeft toen meteen de politie gebeld. Niet lang hierna arresteerde de politie Naya in de gezamenlijke woning van het stel. Echter mocht de actrice alweer snel naar huis nadat de borgtocht was betaald.


Regelingen treffen


Volgens US Weekly vraagt de actrice in documenten van de rechtbank om gezamenlijke voogdij van hun tweejarige zoontje Josey. Daarbij wil ze dat er geen alimentatieregelingen komen van allebei de kanten. Ryan laat op zijn Twitter weten dat het een moeilijke tijd is voor het gescheiden duo. ´´This is a difficult time for everyone in the family especially for Naya and I.´´ Vind jij dat de actrice nog recht heeft om haar zoontje te zien na het geweld?
 

Gesprek laden