shutterstock_585151123.jpg

Gescheiden stel geeft 2 miljoen uit aan advocaten

Beeld: Evgenyrychko/Shutterstock

Kunnen vechten om miljoenen lijkt in eerste instantie niet zo erg. Voor een gescheiden koppel uit Engeland is dit wel het geval. Ze hebben momenteel al 2 miljoen aan advocaatkosten uitgegeven om tot een goed compromis te komen. Het gaat om de verdeling van maar liefst 6,6 miljoen. Dit wil zeggen dat zo’n één vierde van het bedrag al op is gegaan aan de rechtbank. Dit meldt de Guardian.


De rechter noemde de zaak schandalige tijdverspilling. Het koppel heeft enorm veel geld verdiend met hun bedrijf, waarmee ze luxe handdoeken en badlakens verkopen aan hotels en spa´s. Je zou zeggen dat geld bij het koppel niet zo belangrijk zou zijn, maar niets is dus minder waar. De rechter zei dat het stel totaal niet meer wist wat de realiteit was. Het wordt voor het koppel tijd om eindelijk te onderhandelen.


Rechter vindt het onzin


De rechter was duidelijk onder de indruk van de domheid van het stel. Hij zei dat het zonde was van de tijd van de rechtbank. Als het stel zo doorgaat, is er wel licht aan het einde van de tunnel. Er is dan namelijk geen bedrag meer over waar ze over moeten vechten. Ben jij het met de rechter eens?
 

Gesprek laden