shutterstock_509204245.jpg

Man breekt arm door ´Wake Me Up Before You Go´

Beeld: Homeart/Shutterstock

Urenlang hetzelfde irritante liedje aanhoren kan er officieel voor zorgen dat je gek wordt. Dit bewijst een zaak uit Southampton. Een man is daar namelijk helemaal losgegaan nadat zijn buurman veel te vaak achter elkaar het nummer ´Wake Me Up Before You Go Go´ afspeelde. Dit was goed te horen bij de buurman, wiens woede langzaam aan het opbouwen was. Uiteindelijk maakte hij de balkonmuur kapot en sloeg hij zijn buurman met een stuk hout. Dit meldt de Telegraaf.


Dader Sam Wickenden vertelde in de rechtbank dat hij werd geprovoceerd door ´de luide muziek´. Toen hij de buurman vroeg of het iets zachter kon, weigerde de buurman dit. Op dat moment brak er iets bij hem, waardoor hij helemaal door het lint ging. Er brak niet alleen iets bij Wickenden, maar ook bij zijn buurman. Toen Wickenden hem met een stok sloeg, brak hij zijn arm. Volgens Wickenden was zijn actie uitgelokt door de buurman. Daarbij vertelt hij ook dat het niet meezat dat de man de keuze maakte voor het nummer ´Wake Me Up Before You Go Go´.


´Go Go´ naar de gevangenis


Wickenden zal het nummer waarschijnlijk nog meer intens gaan haten. Hij krijgt voor zijn actie namelijk twee jaar gevangenisstraf. Hij wordt veroordeeld voor zware mishandeling van zijn buurman, die bij Southern Daily Echo zijn verhaal deed: ‘’Mijn partner moest mij helpen met eten en mijn sokken aandoen. Ik werkte voorheen in een pub, maar dat gaat nu niet meer. Gelukkig heb ik een andere baan gevonden’’. Snap jij de geflipte man?
 

Gesprek laden