shutterstock_770456074.jpg

Man wil scheiding na verwijderen game-account

Beeld: JonSchulte/Shutterstock

Een man uit Maleisië was met niets anders meer bezig dan met zijn favoriete game ‘King of Glory’. De 25-jarige gameverslaafde verwaarloosde zijn vrouw en kind compleet. Hij had alleen oog voor de game en daar was zijn vrouw klaar mee. Ze verwijderde daarom stiekem zijn game-account. Dit was het toppunt voor de man. Hij wil nu scheiden van zijn vrouw. Dit meldt Metro België.


Het koppel leerde elkaar kennen als een echt ‘All You Need Is Love’ verhaal. De vrouw woonde in China, de man in Maleisië. De vrouw verhuisde voor de liefde naar Maleisië, waarna ze samen trouwden. Echter wist de vrouw op dat moment nog niet dat de man later zal gaan trouwen met zijn spel ‘King of Glory’. Het spel dat twee jaar na het huwelijk op de markt kwam. Op het begin gingen ze lekker samen achter de spelcomputer zitten, maar de vrouw stopte hiermee na vele nederlagen. De man ging echter vrolijk door. Hij zat ook steeds vaker bij vrienden tot laat te gamen, terwijl de vrouw dan alleen voor het dochtertje moest zorgen. Bij de vrouw barste hierdoor de bom. Ze verwijderde het geliefde account van haar man. 


Bozer dan boos


De man ging door het lint toen hij hier achter kwam. Hoe kon zijn vrouw zijn geliefde van zich afnemen? Hij sleurde de vrouw van de trap en zei dat hij wilde scheiden. Daarbij mocht ze weer lekker terugkeren naar China. De scheiding is momenteel bezig. Wat vind jij van de actie van de vrouw? En van de actie van de verslaafde man?
 

Gesprek laden