shutterstock_641391685.jpg

Sonja Bakker na scheiding weer gezond verliefd

Beeld: Inaraprusakova/Shutterstock

Je kent Sonja Bakker waarschijnlijk vooral van het begrip ‘Sonja Bakkeren’. Misschien is dit begrip wel een goed voornemen van je voor het nieuwe jaar. Maar Sonja Bakker is natuur meer dan een kookboek. Ze maakte enkele maanden geleden bekend te scheiden van haar man Jan Reus, waarmee ze een kind heeft. Ook heeft ze nog twee kinderen van een vorige man. Dit meldt Bakker in een gesprek met Story.


De boekenschrijfster laat het geluk niet wachten. Ze ging meteen al lekker met haar nieuwe vlam Barry op vakantie naar Dubai. ‘’Het is best snel, maar ze zeggen weleens dat je elkaar het beste leert kennen als je samen op vakantie bent. Dan ben je dag en nacht samen. Als je daarna nog steeds verder wil, zit je relatie wel goed. In ons geval klopt dat zeker’’, aldus Bakker tegen Story. Het liefste had ze het nieuws nog een beetje stil willen houden, maar ze kan er ook niet om gaan liegen. 


Kinderen


Sonja Bakker heeft dus drie kinderen. Omdat ze een bekendheid is in Nederland, wilde ze natuurlijk niet dat haar kinderen van iemand anders moesten horen dat hun moeder een nieuwe kerel had. Ze heeft het ze daarom al verteld. Ze vertelt aan Story dat het goed klikt tussen haar kinderen en Barry. Vorige week is het nieuwe stel met de kinderen zelfs al naar Parijs gegaan voor de kerstinkopen. Hartstikke romantisch natuurlijk. Heb jij ook jouw echte liefde pas in een later huwelijk gevonden?
 

Gesprek laden