shutterstock_790642183.jpg

Stel scheidt officieel via Whatsapp

Beeld: DmitryA/Shutterstock

Een vrouw uit Zuid-Afrika is officieel gescheiden met haar man via Whatsapp. Een PDF-bestand van het Whatsapp-gesprek met haar man was genoeg om de scheiding in gang te kunnen zetten. De man kwam namelijk niet opdagen in de rechtbank. Dit meldt IOL News.


Toen de man van de vrouw na zes jaar nog steeds niet terug kwam van duiken, vroeg ze zich toch af waar hij gebleven was. Ze huurde zelfs twee opsporingsambtenaren in, maar ook die konden hem niet vinden. Het was een grote vraag waar de man uitspookte. Met het kleine beetje hoop dat ze nog had stuurde ze haar man een berichtje waarin stond dat ze een scheiding wilde aanvragen. Uit het niets reageerde de man. Hij vertelde haar dat hij de scheidingspapieren zou ondertekenen en onderweg was naar de vrouw. Echter verscheen de man nooit bij de vrouw en ook niet in de rechtbank.


Van getrouwde man tot nomad


Van bronnen hoorde de vrouw dat de man een nomadische levensstijl had. Hij heeft geen adres achtergelaten. Ook niet zo gek, aangezien nomaden natuurlijk rondtrekkend zijn. Echter is de man nu niet alleen een nomad, maar ook alleenstaand. Wat vind jij ervan dat het mogelijk is om te scheiden op basis van een Whatsapp-gesprek? 
 

Gesprek laden