shutterstock_193802282.jpg

Vrouw scheidt van brute verkrachter

Beeld: JohanLarson/Shutterstock

In een relatie kan het zo zijn dat je liever niet alles tegen elkaar verteld. De man van Tonya Hardy Moore hielt echter wel een heel donker geheim achter. Hij dook op in een video waarin hij een jong meisje forceert om seks met hem te hebben. Tonya zegt geen idee te hebben gehad van waar haar man mee bezig was. Dit vertelt haar advocaat Micky McDermott aan AL (Alabama Local News).


De advocaat is ervan overtuigd dat Tonya niks te maken heeft met de gruwelijke daden van haar man, waarmee ze pas vijf maanden was getrouwd. Ze kenden elkaar via een datingsite en werden al snel verliefd op elkaar. Liefde maakt blind zeggen ze en dat was volgens advocaat McDermott ook het geval bij Tonya. De advocaat ziet haar ook als slachtoffer van de vieze Germaine Moore, die zichzelf aangaf bij het politiestation nadat er een filmpje van hem rondging waarin hij een minderjarig meisje misbruikte. Dit is niet het enige dat hij heeft geflikt. Hij wordt onder andere ook berecht voor verkrachting en met voorbedachte raden naar een plek reizen om daar seks met kinderen te hebben.


Vrouw toch schuldig?


De autoriteiten zeggen dat Tonya er voor heeft gezorgd dat Germaine kon vluchten. Dit is een strafbaar feit. Het stel heeft nog gebeld toen Germaine te horen kreeg dat hij zou worden gearresteerd. Daarop volgend stuurde Tonya de politie de verkeerde kant op. In verschillende interviews zegt Tonya dat ze echt niks wist van de gruwelijke daden van haar man. Wie geloof jij?
 

Gesprek laden