shutterstock_642359947.jpg

Vrouw wil echtscheiding door shoarma

Beeld: Poter_N/Shutterstock

Een Egyptische vrouw heeft een scheiding aangevraagd omdat haar man geen shoarma voor haar wilde kopen. De vrouw was nog maar veertig dagen getrouwd met haar man toen ze tot de schokkende ontdekking kwam. Dit meldt Arab News, een Engelstalige nieuwssite in Saoedi-Arabië.  


De vrouw vroeg aan haar kersverse man of ze lekker een vette shoarma gingen eten. Hier was de man het echter niet mee eens. Hij wilde alleen een sapje gaan drinken. Aan de rechtbank vertelt de vrouw dat ze elkaar pas twee maanden kenden voor de trouwerij. Het ging om een traditioneel huwelijk. Tijdens het huwelijk kwam ze er al snel achter dat de man niet zo’n ondernemend type is en liever nergens heen wil om te gaan eten omdat dit zonde zou zijn van het geld.


Geld afpikken


De man beschuldigde de vrouw van het afpikken van zijn geld, nadat ze vroeg of hij shoarma voor haar wilde kopen. De zaak voor de echtscheiding speelt momenteel in een rechtbank in Egypte. Tot dat er een uitspraak is gedaan, moet de vrouw nog honger lijden omdat de man alleen sapjes voor haar wil kopen. Zou jij kunnen scheiden door eten?
 

Gesprek laden